joi, 22 aprilie 2010

I LOVE MANOUSH

Frédérique Trou-Roy, directorul artistic al brand-ului, este cea care a dat nastere acestei fascinante povesti. Crescand la tara inconjurata de multe animale: pisici, caini, ponei, calatorind in Maroc cu parintii, au facut-o pe Frédérique Trou-Roy sa descopere eleganta si bogatia creativa a femeilor sarace. Lucrurile vechi, vizitarea anticariatelor, broderiile de pe timpuri, croilelile si formele de demult, universul copilariei, toate acestea prezentate mai sus constituie sursa de inspiratie pentru creatiile Manoush.

Manoush e un basm cu zane bune venit direct din Maroc pe strazile Parisului.

Manoush reprezinta un melanj dintre epoci trecute si traditii pline de mister.

Manoush reprezinta un amalgam cultural ametitor, fiind un brand liber influentat de mai multe culturi si obiceiuri din tari diferite ( influente orientale, gipsy etc.)

Manoush e pentru toate fetele care traiesc nostalgia copilariei.

Hainele Manoush sunt create printr-un amestec cultural, pline de umor, stil si sinceritate.

Manoush muta focusul din arena seductiei in cea a veseliei, a inocentei si a naturaletei.
Femeia Manoush este libera, increzatoare in feminitatea ei, este o femeie careia nu ii e teama sa poarte lucruri stralucitoare, lucruri roz, o culoare omniprezenta la Manoush.

Femeia Manoush este o femeie careia ii place sa calatoreasca, este o femeie cu simtul umorului careia ii place sa combine si sa amestece lucruri cu succes.

Brandul MANOUSH isi gaseste locul in prestigioase locatii din toata lumea incepand cu Franta, prin cele 4 magazine proprii, situate in pozitii de prima clasa din Paris si in binecunoscutele Galerii Lafayette, Printemps, Bon Marche, urmate de SUA (Barneys, Bergdorf, Kitson – Los Angeles), Marea Britanie (London – Harvey Nichols, Fenwick Bond Street), Spania, Italia, Rusia, Japonia, (Colette, Isetan – Tokyo), Hong Kong, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Korea, Liban.

MANOUSH IS TRULY... A GIRLS THING!
























3 comentarii: